Peste prin malai

de nadina73 in Peste, 26 Mar 2010 | 4073 vizualizari

 

azi fiind dezlegarea la peste la ortodoxi sa mancat peste

 

INGREDIENTE

  • 5-6 bucati de macrou proaspat
  • sare, piper
  • faina de malai
  • ulei
  • usturoi 5-6 dinti
  • ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Peste prin malai:

Se curata bine pestele se spala si se condimenteaza cu sare si piper  apoi se lasa la rece -2-3 ore dupa care taie bucati   se da prin faina de malai si se prajeste in ulei

Se servest cu mamaliguta si cu mujdei de usturoi ...........super bun

Daca ti-a placut reteta noastra "Peste prin malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

mariac 1

26.03.2010, 02:33

bun si gustos

nadina73 1

27.03.2010, 11:45

asa e foarte bun,multumesc

danis 1

29.03.2010, 01:27

asa il fac si eu ,foarte gustos si cu mujdei.........foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor